Hjem | Om oss | Nyheter | Produkter | Tjenester | Referanser | Kontakt

 

 

Tjenester

 

Når du er i kontakt med Rogaland Sikkerhet vil du oppleve at vi arbeider kontinuerlig for å ivareta dine sikkerhetsbehov på en profesjonell måte. Fra første øyeblikk vil vi ta sikte på at du som kunde skal bli veldig fornøyd!

 

Rogaland Sikkerhet er spesialister innen sikkerhetsinstallasjoner. Vi gjør vårt ytterste for at systemet skal fungere slik det er ment, og gjør det vi kan for at du som kunde skal ha en god opplevelse både før, under og etter at jobben er utført. Etter at sikkerhetsanlegget er montert, vil det alltid bli testet, slik at både kunde og vi som leverandør er sikker på at arbeidet er utført på en tilfredstillende måte.

 

Vi utvikler gjerne egne, skreddersydde produkt og løsninger dersom det spesielle behovet melder seg. Vi har også erfaring med, og kan levere løsninger basert på PLS (programmerbar logisk styring). Ta kontakt med oss dersom du har spesielle utfordringer så legger vi en plan på hvordan dette løses sammen med deg!

 

Vi tilbyr komplette sikkerhetssystem, men kan også bygge videre på et allerede eksisterende system. Dersom du f.eks. allerede har et alarmsystem eller et kamerasystem, og du vil bygge dette om / oppgradere, bruker vi gjerne deler av det gamle anlegget. Alarmsystemet vårt kan også enkelt kombineres med eksisterendes bygg-styring og automasjonssystemer.

 

Rogaland Sikkerhet har bred erfaring fra sikkerhetsbransjen, og er i stand til å gi deg verdifulle råd for å sikre din lokasjon best mulig. Ved en konsultasjon / befaring vil vi gå gjennom dine sikkerhetsbehov, og vårt fokus er at du som kunde får et produkt eller tjeneste du virkelig har behov for og som du er fornøyd med.

 

Vi tilbyr en total sikring av lokasjonen din - Enkel og avansert TV-overvåkning, alarmsystem, porttelefon, adgangskontroll og mye annet.

 

 

© 2021 Rogaland Sikkerhet | Kleppelundvegen 11, 4350 Kleppe | Telefon sentralbord: 40 00 10 22

post@rogalandsikkerhet.no